Velg en side

Det er ikke uten grunn at The Thief har vunnet pris etter pris, i tillegg til gjestenes hjerter. Som noen så elegant beskrev det: 5-stjerners hotell med menneskelig varme. Og det er ikke uten grunn. I både 2017 og 2018 har hotellet vært på både Readers Choice Awards hos Conde Nast Traveler og på Gold List i samme magasinet. Og når du kommer inn på hotellet vet du hvorfor.

Og bare så det er klart – hotellet vet å levere varene. Du blir møtt i resepsjonen av et smilende personale som virkelig gjør alt for at ditt opphold skal bli best mulig. Vel, det høres kanskje ut som en klisjé? Men nei, Det er det ikke. Her sørges det for at det gås den lille ekstra milen for at alt skal være på plass.

Fantastiske rom

Rommene er vakkert dekorert med detaljer som gulv i eik, interiør i varme farger og detaljer i gull. Rommene er fylt opp med alt av teknologi som du kunne tenke deg. Flatskjermene er så store at de gir deg en virkelig kino-følelse. Og selvfølgelig styrer du at fra et nettbrett. Nespresso-maskinen gir deg fersk kaffe, du har iPod-dockingstasjon og i tillegg et mini-marked med kondomer og tannbørster.

King size-sengen fra Hilding gir deg helt fantastisk kvalitetssøvn, og med de ni putene som ligger klar i sengen din, har du puter klar i alle tykkelser og materialer. Hotellet har selvfølgelig en minibar med et norsk utvalg av produkter, og friskluftanlegget styrer du selv både i intensitet og temperatur. De har også lenestoler designet av Antonio Citterio. Hotellet oser av kvalitet.

Frokost på ekte norsk vis

Frokosten på The Thief er et kapittel for seg selv. Dette er det du virkelig kaller en ekte frokost. Ikke fordi utvalget er så stort (for det er virkelig stort), men fordi det som serveres virkelig er norske kvalitetsprodukter av aller høyeste kvalitet. Hotellet har egne hjemmelagde pølser, hjemmelaget leverpostei med bacon, og et fantastisk utvalg av brødtyper. I tillegg lager hotellet en himmelsk røkelaks med posjerte egg.

Lobbyen på hotellet er fullspekket med kunst fra både inn- og utland. Det er nesten som om hotellet konkurrerer med naboen sin på Tjuvholmen i Oslo, Astrup Fearnley-museet. For lobbyen er virkelig mer et kunstgalleri enn en lobby. Du må følge godt med når du besøker hotellet, bare lysarmaturene over resepsjonen i seg selv er fantastiske kunstverk som du bare må oppleve. Det har ikke blitt spart på noe.