Velg en side

Hotel Continental ligger i hjertet av Oslo, like ved Nationaltheatret og like ved Oslos hovedgate, Karl Johan. I fire generasjoner har én og samme familie bygget opp det som i dag er et av Oslos få virkelige 5-stjerners hotell, og hotellet har samtidig blitt kronet med medlemskap i den eksklusive hotellkjeden The Leading hotels of the World. Og det er ikke helt uten grunn.

I tillegg til å være et av Norges fineste 5-stjerners hotell, har hotellet nylig gjort seg ferdig med en storstilt renovering av hotellets resepsjon og lobby, og har samtidig også totalrenovert Bar Boman. Hotellet skal i tillegg også renovere de siste 59 rommene, og når denne jobben er ferdig, er hotellet garantert et av Oslos fineste. I tillegg renoverer man suiten som blir totalt 240 m².

Theatercaféen – mat og drikke

Hotel Continental er så mye mer enn bare et hotell. Det er også etter hvert blitt et levende og pulserende restaurantbygg, ikke bare for hotellets gjester, men også de lokale og tilreisende. Og øverst på listen finner man selvsagt Theatercaféen, som har hatt dørene sine åpne siden 22. desember 1900. Theatercaféen er som kjent et stykke norsk kulturhistorie og er noe man bare må oppleve.

Med sin beliggenhet like ved Nationaltheatret i Oslo, kan man både ta og føle på historien i veggene til Theatercaféen. Det er blitt en like stor kulturinstitusjon som teateret selv, og samlingen av stamgjester og kulturpersonligheter har blitt foreviget på Theatercaféen sine vegger. Frem til i dag har de hele 83 portretter på veggene. Dette er en tradisjon som går tilbake til 1924.

Hvert rom har sin unike stil

Med sine totalt 153 fantastiske rom, har rommene hver sin individuelle stil og sjarm, samtidig som rommene har en høy kvalitet, et luksuriøst interiør og håndplukket kunst. Alle rommene har et spesielt særpreg hvor man finner klassiske elementer som er kombinert med moderne design. Hotellet har virkelig tatt vare på historien samtidig som hotellet har hentet inspirasjon fra det moderne og dagens trender.

Og selv om man skulle bo på et standard-rom på Hotel Continental, er det ikke noe standard med rommet. Dobbeltrommene er hver på 20 m², og enkeltrommene er 18 m². Skulle man ønske seg et større rom, har hotellet både Superior-rom (24 m²) og Deluxe-rom, i tillegg til selvfølgelig Junior-suitene som alle har et eksklusivt interiør. Hotellet er et praktfullt hotell hvor man kan slappe av og nyte livet!