Velg en side

Hovedstaden vår kan friste med utallige hoteller du kan velge blant, og det finnes noe som passer alles ønsker og økonomi. En tur til Oslo for å oppleve hovedstaden er noe alle bør unne seg og ta seg tid til. Og om man skulle ønske å unne seg litt ekstra under oppholdet, finnes det mange fantastiske og elegante luksushoteller å velge blant.

Det er noe eget ved å skjemme seg selv litt bort, føle luksus på kroppen, og samtidig oppleve det beste storbyen har å by på. Innimellom må man ta seg en liten opplevelse for å komme seg bort fra hverdagen. Hovedstaden kan skilte med luksushotell av flere ulike typer, hvor noen har eksistert i over hundre år, mens andre er splitter nye og kan utforskes for første gang.

Luksushotell med historie i veggene

Midt i hjertet av Oslo finner vi to historiske og ærverdige luksushotell i en klasse for seg. Her finner du design som blander historie med nye trender. Grand Hotel på Karl Johan ble åpnet så tidlig som i 1874, og her kan man bestille samme suite som verdensledere og store kjendiser har bodd i. Hotel Continental åpnet i 1900, og her finner du også den berømte Theatercaféen.

Et annet hotell med kultur, teater og historie i veggene, er Hotel Christiania Teater. Man finner hotellet midt i Oslo sentrum, mellom Nationaltheatret og Stortinget. På Oslos tak, nemlig i Holmenkollen, finner du Lysebu Hotel. Her bor man som en prinsesse eller prins på en kongsgård som fra eventyrene. Hotellet forener gammel historie med luksus på en unik måte. For ikke å snakke om utsikten over hovedstaden herfra.

Moderne luksushoteller

Oslo bugner av luksushoteller som ønsker å gi gjestene en opplevelse utenom det vanlige. Og et av de råeste er The Thief. Hotellet ligger unikt til på en liten holme i Oslo, og lokker med fantastiske opplevelser ved sjøkanten. Et annet moderne og luksuriøst designhotell i hjertet av Oslo, er Thon Hotel Rosenkrantz, for ikke å glemme Thon Hotel Opera og Hotel Bristol.

Kun seks minutters gange fra Karl Johans gate ligger det eksklusive First Hotel Grims Grenka. Et hotell med flott atmosfære og en luftig takterrasse. Et av byens høyeste bygg er Radisson Blu Plaza Hotel, med sine 37 etasjer. Her får du en utsikt over byen som kan ta pusten fra deg. Og det samme gjelder ikke minst for Skybar, som ligger på toppen av den majestetiske bygningen.